XS_USE_USER_DEFINED_REBAR_LENGTH_AND_WEIGHT

2022
Tekla Structures

XS_​USE_​USER_​DEFINED_​REBAR_​LENGTH_​AND_​WEIGHT

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Concrete Detailing

Stel deze variabele in op TRUE om de lengte en het gewicht van de wapeningsstaven in de Staafvormmanager te berekenen met de formules in de velden L en WEIGHT.

Als u deze variabele op FALSE instelt, worden de lengte en het gewicht automatisch berekend aan de hand van de hartlijn van de wapeningsstaven. De standaardwaarde is FALSE.

Als u de lengte en het gewicht vanuit de Staafvormmanager wilt lezen, moet u XS_USE_USER_DEFINED_REBARSHAPERULES instellen op TRUE.

Opmerking:

Deze instelling is alleen van invloed op lijsten.Als u deze variabele instelt op TRUE en u geen formules voor in de lengte en het gewicht in de Staafvormmanager hebt gedefinieerd, worden de waarden in de lijst als nul (0) weergegeven.