XS_USE_USABSOLUTE_ARROW_TYPE_FOR_ABSOLUTE_DIMENSIONS

2022
Tekla Structures

XS_​USE_​USABSOLUTE_​ARROW_​TYPE_​FOR_​ABSOLUTE_​DIMENSIONS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Maatvoering: Algemeen

Stel deze variabele in op TRUE als u de pijlpuntvorm (absolute maat US) ook wilt gebruiken voor normale absolute maatvoering. FALSE is de standaardwaarde.

U kunt de pijlvorm selecteren uit de lijst Absolute maatvoering (US) op het tabblad Uiterlijk in het dialoogvenster met maatlijneigenschappen.

Merk op dat deze variabele alleen van toepassing is op overzichttekeningen en oude bemating (XS_USE_OLD_DRAWING_CREATION_SETTINGS is ingesteld op TRUE).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.