XS_USE_RECESS_SYMBOL_FOR_BORDER_AND_CORNER_RECESSES

2022
Tekla Structures

XS_​USE_​RECESS_​SYMBOL_​FOR_​BORDER_​AND_​CORNER_​RECESSES

Categorie: Tekeningeigenschappen

Gebruik XS_USE_RECESS_SYMBOL_FOR_BORDER_AND_CORNER_RECESSES om te selecteren of het uitsparingssymbool in hoek- en randuitsparingen moeten worden gebruikt. De standaardwaarde is TRUE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Waarde

Beschrijving

TRUE

Het uitsparingssymbool wordt in de uitsparingen gebruikt die zich aan de rand of in de hoek van het onderdeel bevinden. Welk symbool dit is, hangt af van de instelling van de variabele XS_USE_CROSS_FOR_OPENING_SYMBOL.

FALSE

Er wordt geen uitsparingssymbool gebruikt voor uitsparingen aan de rand of in de hoeken van het onderdeel.