XS_USE_ONLY_INCHES_IN_WELD_LENGTH

2022
Tekla Structures

XS_​USE_​ONLY_​INCHES_​IN_​WELD_​LENGTH

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Inches

Stel deze variabele in op TRUE als u alleen inches in laslengtesymbolen wilt weergeven.Als u dit niet wilt, stelt u deze variabele op FALSE in.Deze variabele werkt alleen als er inches worden gebruikt.De standaardwaarde is TRUE.

Als u alleen inches weergeeft, houdt dat in dat er in plaats van 1 voet en 2 inch bijvoorbeeld 14 inch wordt weergegeven.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.