XS_USE_NEW_WELD_PLACING

2022
Tekla Structures

XS_​USE_​NEW_​WELD_​PLACING

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Lassen

Als u lassen in de tekening op zichtbaar hebt ingesteld, is deze variabele van invloed op het tekeningaanzicht (voor, achter, boven of onder) waarin Tekla Structures de lassen tekent.

• Als de variabele op TRUE is ingesteld, tekent Tekla Structures lassen in het aanzicht dat het aansluitende onderdeel het beste zichtbaar maakt (standaard).

• Als de variabele op FALSE is ingesteld, selecteert Tekla Structures het aanzicht op basis van het hoofdonderdeel.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Raadpleeg ook

Lassen in tekeningen