XS_USE_NEW_USNOTCH

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

XS_​USE_​NEW_​USNOTCH

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Componenten

Met deze variabele kunt u aangeven of de horizontale uitsnijding van een raveling boven of onder de flens van de hoofdligger moet worden geplaatst. De standaardwaarde is TRUE. Als u de raveling in Amerikaanse stijl niet wilt gebruiken, stelt u deze variabele in op FALSE.

Deze variabele wordt gebruikt bij de volgende opties voor ravelingen:

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Was dit nuttig?
Vorige
Volgende