XS_USE_NEW_PLATE_DESIGNATION

2022
Tekla Structures

XS_​USE_​NEW_​PLATE_​DESIGNATION

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Plaatwerk

Gebruik deze variabele om te controleren of de breedte en lengte in onderdelen worden verwisseld als de breedte groter is dan de lengte. De opties zijn:

• De optie wordt niet gebruikt: stel de waarde in op leeg of FALSE.

• De optie wordt alleen voor stalen onderdelen gebruikt: stel de waarde in op FOR_STEEL_PARTS_ONLY.

• De optie wordt voor alle onderdelen gebruikt: stel de waarde in op TRUE. Deze optie wordt ook gebruikt als de waarde op iets anders, dat niet overeenkomt met de andere opties, wordt ingesteld.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.

Voorbeeld

Een ligger heeft het profiel BL15*240 en de afstand tussen liggereindpunten wordt gewijzigd naar 215 mm:

• Als XS_USE_NEW_PLATE_DESIGNATION wordt gebruikt, wordt de lengte van de ligger vastgezet op 240 en het liggerprofiel wordt naar BL15*215 gewijzigd.

• Als XS_USE_NEW_PLATE_DESIGNATION niet wordt gebruikt, is de lengte van de ligger 215 en het profiel blijft BL15*240.