XS_UPDATE_MARK_PLACING_IN_DRAWING

2022
Tekla Structures

XS_​UPDATE_​MARK_​PLACING_​IN_​DRAWING

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Onderdeel labels

Hiermee wordt de positie van bijgewerkte labels in specifieke tekeningtypen bijgewerkt. Gebruik de letters in de onderstaande tabel om de tekeningtypen op te geven.

Letter

Tekeningtype

W

Onderdeeltekeningen

A

Merkentekeningen

M

Verzameltekeningen

G

Overzichttekeningen

C

Betontekeningen

De standaardwaarde is AMW. Dit betekent dat de labelpositie wordt bijgewerkt in merktekeningen, verzameltekeningen en onderdeeltekeningen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

Gebruik de volgende instelling om de positie van bijgewerkte onderdeellabels in onderdeel-, merken-, verzamel- en overzichttekeningen bij te werken:

XS_UPDATE_MARK_PLACING_IN_DRAWING=WAMG