XS_UNFOLDING_DONT_USE_NEUTRAL_AXIS_FOR_RADIUS

2022
Tekla Structures

XS_​UNFOLDING_​DONT_​USE_​NEUTRAL_​AXIS_​FOR_​RADIUS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Maatvoering uitslagen

Stel deze variabele in op FALSE als u de neutrale as van het onderdeel wilt gebruiken om de buigradius in uitslagen te berekenen. Stel deze variabele in op TRUE om de buigradius langs het binnenoppervlak van het onderdeel te berekenen. De standaardwaarde is TRUE.. Deze variabele is alleen van invloed op gebogen polyprofielen.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Deze variabele werkt niet als XS_​USE_​OLD_​POLYBEAM_​LENGTH_​CALCULATION op TRUE is ingesteld.

Opmerking:

De instellingen in unfold_corner_ratios.inp overschrijven deze variabele.