XS_UEL_IMPORT_FOLDER

2022
Tekla Structures

XS_​UEL_​IMPORT_​FOLDER

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld. Het is systeemspecifiek.

U kunt alle .uel-bestanden die uit uw gebruikerscomponenten en geschetste profielen zijn geëxporteerd in mappen verzamelen en deze vervolgens automatisch in nieuwe modellen importeren. Gebruik deze variabele om naar de mappen die de .uel-bestanden bevatten te verwijzen. Let erop dat u de gewenste gebruikerscomponenten en geschetste profielen naar deze mappen nog steeds handmatig moet exporteren.

U kunt naar verschillende mappen verwijzen als u mappen door een puntkomma scheidt. Bijvoorbeeld:

set XS_UEL_IMPORT_FOLDER=%XSDATADIR%\environments\default\components_sketches\;%XSDATADIR%\environments\common\components_sketches\concrete\;%XSDATADIR%\environments\common\components_sketches\steel\;%XSDATADIR%\environments\common\components_sketches\

Als deze variabele is ingesteld (bij voorkeur in het bestand user.ini) en u maakt een nieuw model, importeert Tekla Structures de .uel-bestanden automatisch in het model.

Opmerking:

Als u de gebruikerscomponenten en gerelateerde geschetste profielen in bestaande modellen wilt gebruiken, importeert u de .uel-bestanden via de database Applicaties en componenten. Als de .uel-bestanden alleen geschetste profielen bevatten, importeert u deze via de profielendatabase.