XS_TUBE_UNWRAP_WITH_CUT_HOLES

2022
Tekla Structures

XS_​TUBE_​UNWRAP_​WITH_​CUT_​HOLES

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Tekening eigenschappen

Stel deze waarde op TRUE in om uitgesneden gaten op te nemen in werkplaatstekeningen of NC-bestanden van uitgeslagen CHS-profielen (rond hol gedeelte).

Deze variabele wordt standaard ingesteld op TRUE. Als u de variabele instelt op FALSE, wordt de eerder bestaande uitgeslagen methode toegepast.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

Als u deze variabele instelt op TRUE, hebben de variabelen XS_TUBE_UNWRAP_LIMIT_THICKNESS en XS_TUBE_UNWRAP_PAPER_THICKNESS geen effect.

Houd er bovendien rekening mee dat gebruik van deze variabele niet van invloed is op conische buisprofielen.

Raadpleeg ook

XS_​TUBE_​UNWRAP_​LIMIT_​THICKNESS

XS_​TUBE_​UNWRAP_​PAPER_​THICKNESS

XS_​TUBE_​UNWRAP_​USE_​PLATE_​PROFILE_​TYPE_​IN_​NC