XS_TUBE_UNWRAP_LIMIT_THICKNESS

2022
Tekla Structures

XS_​TUBE_​UNWRAP_​LIMIT_​THICKNESS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Tekening eigenschappen

Met deze variabele kunt u definiëren hoe buizen worden getekend in Tekla Structures.

Stel deze variabele op een decimale waarde in. In Tekla Structures worden de binnen- en buitenoppervlakken van buizen die dikker zijn dan deze waarden, afzonderlijk getekend.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

Als de variabele XS_TUBE_UNWRAP_WITH_CUT_HOLES op TRUE is ingesteld, heeft deze variabele geen effect.

Raadpleeg ook

XS_​TUBE_​UNWRAP_​WITH_​CUT_​HOLES