XS_SKIP_START_UP_SIGNIN_ON_PREMISE_LICENSING

2022
Tekla Structures

XS_SKIP_START_UP_SIGNIN_ON_PREMISE_LICENSING

Deze variabele XS_SKIP_START_UP_SIGNIN_ON_PREMISE_LICENSING slaat het logboek in het dialoogvenster tijdens het Tekla Structures opstarten over wanneer u deze instelt op TRUE. Het is vooral handig als u lokale licenties gebruikt en niet wilt inloggen.

Deze variabele moet worden gelezen door Tekla Structures in de vroege fase van opstarten. U kunt deze instellen als een Windows omgevingsvariabele, in een batchbestand of in bypass.ini.