XS_SHOW_REVISION_MARK_ON_DRAWING_LIST

2022
Tekla Structures

XS_​SHOW_​REVISION_​MARK_​ON_​DRAWING_​LIST

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Tekeningeigenschappen

Stel deze variabele in op TRUE om Tekla Structures het Revisielabel in de Documentmanager te laten opnemen in plaats van het Revisienummer. De standaardwaarde is FALSE. Dit betekent dat het revisienummer wordt weergegeven.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.