XS_SECTION_SYMBOL_RIGHT_ARROW_SYMBOL

2022
Tekla Structures

XS_​SECTION_​SYMBOL_​RIGHT_​ARROW_​SYMBOL

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Tekeningeigenschappen

Gebruik deze variabele om het aangepaste pijlsymbool te definiëren dat Tekla Structures in doorsnedesymbolen aan de rechterzijde van doorsneden gebruikt. Als u het aangepaste pijlsymbool wilt gebruiken, selecteert u Aangepast in de lijst Symbool rechts in het dialoogvenster Eigenschappen doorsnedesymbool.

Tekla Structures gebruikt standaard het symboolnummer 0 in het bestand sections.sym (dat zich meestal in de map \environments\common\symbols\ bevindt). Voer eerst de symboolbestandsnaam in, vervolgens het teken @ en daarna het nummer van het symbool, bijvoorbeeld sections@0.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Raadpleeg ook

XS_​SECTION_​SYMBOL_​LEFT_​ARROW_​SYMBOL

Automatische doorsnede-eigenschappen definiëren

Eigenschappen van de doorsnedelabels wijzigen