XS_RIBBON_CONFIGURATION_DIAMOND

2022
Tekla Structures

XS_​RIBBON_​CONFIGURATION_​DIAMOND

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

Met deze variabele kunt u instellen welk lint voor een opgegeven rol wordt weergegeven voor de gebruikers die de Tekla Structures Diamond-configuratie gebruiken. De rolspecifieke initialisatiebestanden (role_<role>.ini), bijvoorbeeld role_Steel_Detailer.ini of role_Rebar_Detailer.ini bevatten de variabele.

De variabele moet de configuratie-identificeerder van het lintbestand verwijzen naar de configuratie-identificeerder van de oude kantoorlicentieconfiguratie of naar de configuratie-identificeerder van de online licentieconfiguratie. Het is niet mogelijk nieuwe configuratie-identificeerders te maken.

Voorbeeld:

Voor de gebruikers die de rol Precast Concrete Detailing selecteren, kunnen de volgende instellingen in het role_Precast_Detailer.ini-bestand hebben:

set XS_RIBBON_CONFIGURATION_CARBON=albl_up_Carbon
set XS_RIBBON_CONFIGURATION_GRAPHITE=albl_up_PC_Detailing
set XS_RIBBON_CONFIGURATION_DIAMOND=albl_up_PC_Detailing