XS_RECREATE_UNMODIFIED_DRAWINGS

2022
Tekla Structures

XS_​RECREATE_​UNMODIFIED_​DRAWINGS

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Tekeningeigenschappen

Hiermee kunt u definiëren of tekeningen opnieuw worden gemaakt als u een merk-, onderdeel- of betontekening bijwerkt die niet is gewijzigd. Tekeningen worden automatisch opnieuw gegenereerd tenzij ze zijn bewerkt en vervolgens opgeslagen of ze met de functionaliteit Issue in de Documentmanager zijn uitgegeven.

• Als u wilt voorkomen dat de niet-gewijzigde tekeningen opnieuw worden gegenereerd, stelt u de variabele op FALSE in.

• Als u wilt toestaan dat de niet-gewijzigde tekeningen opnieuw worden gegenereerd, stelt u de variabele op TRUE in. Dit is de standaardwaarde.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.