XS_REBARSET_LEG_CONNECTION_TOLERANCE

2022
Tekla Structures

XS_​REBARSET_​LEG_​CONNECTION_​TOLERANCE

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Concrete detailing

Gebruik deze variabele om stavensets met elkaar te verbinden, zelfs als de randen van het beenvlak niet exact overlappen. Definieer om de maximale opening tussen de beenvlakken die automatisch worden verbonden te definiëren. Als de waarde groter is dan de bestaande opening, wordt de opening genegeerd en worden de staafbenen verbonden.

De standaardwaarde is 1.0 mm.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Na het wijzigen van de waarde van deze variabele, moet u de bestaande stavensets in het model bijwerken. Klik op het tabblad Wapeningsstaaf op het lint, klik op Meer > Opnieuw genereren om de nieuwe waarde te activeren.