XS_REBARSET_COLOR_BARGROUPS

2022
Tekla Structures

XS_​REBARSET_​COLOR_​BARGROUPS

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Concrete detailing

Stel deze variabele in op TRUE om staafgroepen binnen een stavenset met verschillende kleuren in modelvensters weer te geven. Bijvoorbeeld:

Als u deze variabele op TRUE instelt, worden de wapeningsstaven in stavensets niet door klasse gekleurd.

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Nadat u de instelling van deze variabele in het dialoogvenster Variabelen hebt gewijzigd, genereert u de modelvensters opnieuw.

Tip:

Als u snel tussen de waarden TRUE en FALSE wilt wisselen, gaat u naar het tabblad Wapeningsstaaf op het lint en klikt u op Zichtbaarheid > Kleurgroepen of gebruikt u de sneltoetscombinatie Alt+7.