XS_MULTIDRAWING_KEEP_OBSOLETE_DRAWINGS

2022
Tekla Structures

XS_​MULTIDRAWING_​KEEP_​OBSOLETE_​DRAWINGS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Eigenschappen tekening

Met deze variabele kunt u de aanzichten en multinummers van verwijderde merken in verzameltekeningen beheren. Stel deze variabele op TRUE in om de aanzichten van verwijderde onderdelen en merken te behouden en de multinummers van de verwijderde onderdelen en merken te reserveren. Stel deze variabele op FALSE in als u de multinummers van de verwijderde merken opnieuw wilt gebruiken en de aanzichten wilt verwijderen. De standaardwaarde is FALSE.