XS_MACRO_REFERENCES

2022
Tekla Structures

XS_​MACRO_​REFERENCES

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Eigenschappen modelleren

Opmerking:

Deze variabele is verouderd en wordt niet meer door de macro engine gebruikt. Voor macro-scripting, gebruikt u in plaats daarvan "#pragma referentie", ofwel met het absolute pad, het relatieve pad, de omgevingsvariabelen ofwel in de modelmap.

Deze variabele definieert een pad naar een additionele bibliotheek die wordt gebruikt wanneer een macro wordt gemaakt. Het standaardpad is:

;System.Windows.Forms;Tekla.Technology.Scripting;Tekla.Structures;Tekla.Structures.Model;Tekla.Structures.Drawing;MacroSelector;System.Drawing;System.Data;System.Xml;Tekla.DataSharing.CacheServiceClient;Tekla.DataSharing.SharedPublic.

Deze variabele is systeemspecifiek.