XS_IGNORE_CROSSBAR_LOCATION_IN_REBAR_MESH_NUMBERING

2022
Tekla Structures

XS_IGNORE_​CROSSBAR_​LOCATION_​IN_​REBAR_​MESH_​NUMBERING

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Nummering

Gebruik deze variabele om te definiëren of de locatie van de dwarsstaven (bijvoorbeeld boven of onder de hoofdwapening) in de nummering van de wapeningsnetten wordt genegeerd.

De standaardwaarde is FALSE.

Als XS_IGNORE_CROSSBAR_LOCATION_IN_REBAR_MESH_NUMBERING op FALSE is ingesteld, beïnvloedt de locatie van de dwarsstaven de nummering en de anders identieke netten krijgen verschillende nummers als de dwarsstaven zich aan verschillende zijden van de hoofdwapening bevinden.

Als XS_IGNORE_CROSSBAR_LOCATION_IN_REBAR_MESH_NUMBERING op TRUE is ingesteld, kunnen dwarsstaven zich aan beide zijden van de hoofdwapening bevinden en krijgen de anders identieke netten nog steeds hetzelfde nummer.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

We raden u niet aan deze instelling tijdens een project te wijzigen. Als u dat doet, moet u een volledige nummering (Bestand > Controleer en repareer > Controleer en herstel nummering: Alles) uitvoeren.