XS_HIDE_WORKAREA

2022
Tekla Structures

XS_​HIDE_​WORKAREA

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Modelvenster

Stel deze variabele in op TRUE om het werkgebied te verbergen of op FALSE om het werkgebied in modelvensters weer te geven. De standaardwaarde is FALSE. Genereer de vensters opnieuw om de wijziging toe te passen.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.

Voorbeeld

Instelling

Weergave in model

FALSE

TRUE

Tip:

Als u het groene werkgebiedvak tijdelijk wilt verbergen, houdt u de toetsen Ctrl en Shift tegelijkertijd ingedrukt, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Aanzicht opnieuw tekenen. U maakt het vak weer zichtbaar door nogmaals met de rechtermuisknop te klikken en Regenereer venster te selecteren.