XS_EXPORT_DGN_USE_CLASS_AS_COLOR

2022
Tekla Structures

XS_​EXPORT_​DGN_​USE_​CLASS_​AS_​COLOR

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Export

Stel de kleur voor geëxporteerde onderdelen op basis van de onderdeelklasse in (zoals Kleur per klasse in het model).

De export gebruikt standaard de huidige kleuren van het Tekla Structures-venster (FALSE). Stel deze variabele in op TRUE wanneer u een bepaalde andere kleurinstelling dan Kleur per klasse in het dialoogvenster Objectweergave hebt gedefinieerd maar nog steeds met Kleur per klasse wilt exporteren.