XS_ENABLE_OVERLAPPING_CUT_LINE_REMOVAL

2022
Tekla Structures

XS_ENABLE_​OVERLAPPING_​CUT_​LINE_​REMOVAL

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Tekeningeigenschappen

Met deze variabele wordt het verwijderen van overlappende uitsnijdingen of non-solid lijnen bepaald. Het wordt standaard ingesteld op TRUE en de lijnen overlappende uitsnijdingen en non-solid (lijnen met streepjes en met streepjes en puntjes) worden verwijderd.

Stel deze variabele niet in op FALSE. Als u dat doet, kunnen de uitsnijdingen en non-solid lijnen in tekeningen mogelijk niet worden uitgelijnd en er als ononderbroken lijnen uitzien in tekeningen worden weergegeven en verborgen objecten kunnen bijvoorbeeld als niet-verborgen worden weergegeven.

Met deze variabele worden geen uitgesneden of non-solid lijnen verwijderd die handmatig aan de tekening zijn toegevoegd.

XS_ENABLE_​OVERLAPPING_​CUT_​LINE_​REMOVAL ingesteld op TRUE:

XS_ENABLE_​OVERLAPPING_​CUT_​LINE_​REMOVAL ingesteld op FALSE: