XS_DSTV_REAL_WIDTH_INTO_HEADER_PROFILE_FOR_PLATES

2022
Tekla Structures

XS_​DSTV_​REAL_​WIDTH_​INTO_​HEADER_​PROFILE_​FOR_​PLATES

Categorie in dialoogvenster Variabelen

CNC

Stel deze variabele in op TRUE als u de werkelijke plaatbreedte in plaats van de nominale plaatbreedte in de header van DSTV-bestanden wilt gebruiken. De standaard is FALSE.

Hier volgt een voorbeeld van het verschil tussen de echte plaatbreedte en de nominale plaatbreedte: Een gebruiker modelleert een plaatligger met het profiel PL200*10 maar gebruikt vervolgens onderdeel- of lijnuitsnijdingen om een uitsnijding van 5 mm langs de lengte van de plaat te maken, bijvoorbeeld om een lasopening voor een las te maken zodat het eindresultaat een plaat van slechts 195 mm breed is. In dit geval zou de werkelijke plaatbreedte 195 mm en de nominale plaatbreedte 200 mm zijn.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Raadpleeg ook

NC-bestanden