XS_DSTV_PRINT_NET_AND_GROSS_LENGTH

2022
Tekla Structures

XS_​DSTV_​PRINT_​NET_​AND_​GROSS_​LENGTH

Categorie in dialoogvenster Variabelen

NC-bestanden

Stel deze variabele in op TRUE om twee lengtewaarden in NC DSTV-bestanden in te voegen:

• Brutolengte

• Nettolengte

Als u dit niet wilt doen, stelt u deze variabele in op FALSE. FALSE is de standaardwaarde.

Brutolengte

Nettolengte

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Opmerking:

De netto- en brutolengte kunnen van plaats wisselen in het NC-bestand als de variabele XS_CHECK_FLAT_LENGTH_ALSO wordt ingesteld. Tekla Structures kan dan de lengtewaarde gebruiken uit het bestand fltprops.inp.

Raadpleeg ook

XS_​DSTV_​NET_​LENGTH

Fittingen en trimlijnen in NC-bestanden

XS_​CHECK_​FLAT_​LENGTH_​ALSO