XS_DSTV_DO_NOT_UNFOLD_POLYBEAM_PLATES

2022
Tekla Structures

XS_​DSTV_​DO_​NOT_​UNFOLD_​POLYBEAM_​PLATES

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Categorie in dialoogvenster Variabelen: CNC

Stel deze variabele op TRUE in als u platen die als polyprofiel zijn gemodelleerd niet wilt uitslaan wanneer u DSTV-bestanden maakt. Dit betekent dat de polyprofielen worden behandeld als “uitgesneden in vorm” in plaats van “gebogen in vorm”, ongeacht de methode van modelleren. Deze variabele werkt alleen als de plaat die als polyprofiel is gemodelleerd in het XY-vlak van het materiaal ligt.

Als u deze variabele is ingesteld op FALSE, wordt de uitgeslagen geometrie van de platen in Tekla Structures naar de DSTV-bestanden geschreven. De standaardwaarde is FALSE.