XS_DRAWING_UDAS_MODIFY_ALL_DRAWING_TYPES

2022
Tekla Structures

XS_​DRAWING_​UDAS_​MODIFY_​ALL_​DRAWING_​TYPES

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Tekeningeigenschappen

Met deze variabele kunt u de gebruikersattributen van alle geselecteerde tekeningen in de Documentmanager tegelijkertijd wijzigen, zelfs als de tekeningen van verschillende typen zijn.

• Als u wijziging van gebruikersattributen voor alle typen tekeningen tegelijkertijd wilt toestaan, stelt u de variabele op TRUE in. TRUE is de standaardwaarde.

• Stel de optie op FALSE in om wijziging van gebruikersattributen voor slechts één type tekening tegelijkertijd toe te staan.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.