XS_DRAWING_RENDERING_ENGINE

2022
Tekla Structures

XS_DRAWING_​RENDERING_​ENGINE

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Tekening vensters

Stel deze variabele in op FOG om de FOG renderen-engine te activeren. Wanneer deze optie is ingesteld op FOG, is de algehele rendering sneller, wat kan worden gezien wanneer u bijvoorbeeld verschuift of zoomt.

Voor het gebruiken van de Windows Graphics Device Interface (GDI) stelt u deze variabele in op GDI. GDI is de standaardwaarde.

Het instellen van de variabeleXS_USE_SMART_PAN op TRUE is alleen handig voor de Windows GDI en heeft geen effect op het FOG-renderen.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings.