XS_DRAWING_IGNORE_ZERO_LEVELS_IN_PART_MARKS

2022
Tekla Structures

XS_​DRAWING_​IGNORE_​ZERO_​LEVELS_​IN_​PART_​MARKS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Onderdeel labels

Met deze variabele bepaalt u of nulniveaus (+0,000) in onderdeellabels worden weergegeven of verborgen. De variabele wordt standaard ingesteld op FALSE. Nulniveaus worden dus in onderdeellabels weergegeven. Stel deze variabele op TRUE in om de nulniveaus in onderdeellabels te verbergen.

U kunt deze variabele bijvoorbeeld gebruiken om verbindingszijdesymbolen op de opgegeven afstand in het venstervlak te verbergen.

Tip:

Als u niveau-informatie in onderdeellabels wilt weergeven, gaat u naar het dialoogvenster Onderdeel label eigenschappen en voegt u het element Gebruikersattribuut in en voert u een van de volgende template-attributen in:

• ASSEMBLY_BOTTOM_LEVEL

• ASSEMBLY_TOP_LEVEL

• CAST_UNIT_BOTTOM_LEVEL

• CAST_UNIT_TOP_LEVEL

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.

Raadpleeg ook

Attributen in automatische labels toevoegen