XS_DRAWING_CHANGE_HIGHLIGHT_COLOR

2022
Tekla Structures

XS_​DRAWING_​CHANGE_​HIGHLIGHT_​COLOR

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Eigenschappen tekening

Gebruik deze optie om de kleur van de automatische wijzigingssymbolen te wijzigen. De kleuropties zijn RED, DARK RED, ORANGE, DARK YELLOW, GREEN, DARK GREEN, BLUE, DARK BLUE, BLACK, GREY, DARK GREY, CYAN, DARK CYAN en MAGENTA. U kunt kleuren ook als numerieke waarden invoeren.

Opmerking:

Als u de standaardkleur (magenta) gebruikt, worden de symbolen op het scherm weergegeven, maar worden deze niet op de afgedrukte tekeningen weergegeven.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

De variabele instellen op

Kleur op scherm

Kleur op afgedrukte tekeningen

190 (standaard)

niet zichtbaar

MAGENTA

magenta

ROOD

rood

GROEN

groen

BLAUW

blauw

ZWART

zwart

GRIJS

grijs