XS_DRAWING_ALLOW_SNAPPING_TO_DISTANT_POINTS

2022
Tekla Structures

XS_​DRAWING_​ALLOW_​SNAPPING_​TO_​DISTANT_​POINTS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Tekening eigenschappen

Stel deze variabele op TRUE in zodat de cursor naar eindpunten van objecten snapt in een tekening, zelfs als de cursor zich niet in de buurt van het eindpunt bevindt. Dit betekent dat als de cursor zich ergens in het object bevindt, de cursor naar de eindpunten van het object snapt. Als u dit niet wilt, stelt u deze variabele op FALSE in. De cursor wordt dan alleen naar de snappunten dicht bij de cursor gesnapt.

De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.