XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS_MINIMUM_LENGTH

2022
Tekla Structures

XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES​​_OF_PART_MARKS_MINIMUM​​_​LENGTH

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Labeling: onderdelen

Met deze variabele kunt u de minimale lengte van een aanhaallijn definiëren die in Tekla Structures wordt getekend. Als de aanhaallijn korter is dan de minimale lengte en de variabele XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS is ingesteld op FALSE, wordt de aanhaallijn niet getekend. De standaardwaarde is 0.0. Als de variabele XS_DRAW_SHORT_LEADER_LINES_OF_PART_MARKS_MINIMUM_LENGTH wordt ingesteld op TRUE, worden de aanhaallijnen van onderdeellabels altijd getekend.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Raadpleeg ook

XS_​DRAW_​SHORT_​LEADER_​LINES_​OF_​PART_​MARKS