XS_DRAW_ROOT_OPENING_EVEN_WHEN_ZERO

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

XS_​DRAW_​ROOT_​OPENING_​EVEN_​WHEN_​ZERO

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Lassen

Stel deze variabele op TRUE in om lasopeningen van nul weer te geven. De standaardwaarde is TRUE. Als u deze variabele instelt op FALSE, worden de lasopeningen van nul niet weergegeven.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.