XS_DRAW_REBAR_SELF_INTERSECTING_LEGS_WITH_OFFSET

2022
Tekla Structures

XS_DRAW_REBAR_SELF_INTERSECTING_LEGS_WITH_OFFSET

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Tekeningeigenschappen

Wanneer deze variabele op TRUE is ingesteld, worden staven in tekeningen met overlapping in alle weergaven weergegeven. FALSE heeft geen invloed op de weergave van de gevulde lijn. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

XS_DRAW_REBAR_SELF_INTERSECTING_LEGS_WITH_OFFSET ingesteld op TRUE:

XS_DRAW_REBAR_SELF_INTERSECTING_LEGS_WITH_OFFSET ingesteld op FALSE: