XS_DRAW_CAST_PHASE_INTERNAL_LINES

2022
Tekla Structures

XS_​DRAW_​CAST_​PHASE_​INTERNAL_​LINES

Categorie: Concrete Detailing

Met deze variabele kunt u de randlijnen van (prefab-)betonelementen in tekeningen weergeven of verbergen. Stel in op TRUE (standaard) om overlappende randlijnen tussen aangrenzende betonelementen weer te geven die zich in dezelfde fase bevinden.

Opmerking:

Als u met insitu-betononderdelen werkt en XS_ENABLE_POUR_MANAGEMENT op TRUE is ingesteld, hebben de variabelen XS_DRAW_CAST_UNIT_INTERNAL_LINES en XS_DRAW_CAST_PHASE_INTERNAL_LINES geen effect.

Als XS_ENABLE_POUR_MANAGEMENT op FALSE is ingesteld, worden zowel insitu- als prefab-betononderdelen op dezelfde manier behandeld en worden door de variabelen XS_DRAW_CAST_UNIT_INTERNAL_LINES en XS_DRAW_CAST_PHASE_INTERNAL_LINES beïnvloed.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.