XS_DRAW_BOLTS_PERPENDICULAR_TO_PART_IN_SINGLE_DRAWINGS

2022
Tekla Structures

XS_​DRAW_​BOLTS_​PERPENDICULAR_​TO_​PART_​IN_​SINGLE_​DRAWINGS

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Maatvoering - bouten

Stel deze variabele in op TRUE om bouten loodrecht op het onderdeelvlak in onderdeeltekeningen te tekenen. Als u dit niet wilt, stelt u deze in op FALSE. Dit is alleen van toepassing op boutsymbooltypen symbool en symbool3.

Let op: deze variabele is ook van invloed op hoe bouten worden weergegeven in onderdeeltekeningen die in verzameltekeningen zijn opgenomen en in onderdeelvensters in merktekeningen.