XS_DO_NOT_REMOVE_END_ABSOLUTE_DIMENSIONS

2022
Tekla Structures

XS_​DO_​NOT_​REMOVE_​END_​ABSOLUTE_​DIMENSIONS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Onderdeel maatvoering

Wanneer u absolute maatvoering gebruikt, wordt de laatste absolute verticale maatlijn in Tekla Structures verwijderd. Om dit te voorkomen stelt u deze variabele in op TRUE (standaard). Als u dit niet wilt, stelt u deze variabele in op FALSE.

XS_DO_NOT_REMOVE_END_ABSOLUTE_DIMENSIONS werkt alleen als het maatlijntype Geïntegreerde maatlijnen is.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Instelling

Voorbeeld van de weergave in tekeningen

TRUE

FALSE