XS_DO_NOT_CREATE_ASSEMBLY_DRAWINGS_FOR_LOOSE_PARTS

2022
Tekla Structures

XS_​DO_​NOT_​CREATE_​ASSEMBLY_​DRAWINGS_​FOR_​LOOSE_​PARTS

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Eigenschappen tekening

Met deze variabele kunt u definiëren of u merktekeningen wilt maken van merken die slechts één onderdeel bevatten.

Als u deze variabele instelt op TRUE, worden in Tekla Structures geen merktekeningen gemaakt van merken die slechts één onderdeel bevatten. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.