XS_DELETE_UNNECESSARY_REFMODEL_FILES_SAFETY_PERIOD

2022
Tekla Structures

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​REFMODEL_​FILES_​SAFETY_​PERIOD

Categorie in dialoogvenster Variabelen : Multi-user

Definieert de periode waarna overbodige referentiemodelbestanden worden verwijderd. Voer de gewenste periode in dagen in. Deze variabele is standaard ingesteld op 7. Als u deze variabele wilt gebruiken, moet u de variabele XS_REFERENCE_MODEL_KEEP_VERSIONS_COUNT instellen om overbodige referentiemodellen te wissen.

• In multi-user modellen worden bestanden bewaard totdat de veiligheidsperiode voorbij is.
  • In gedeelde modellen worden de bestanden tot het wegschrijven bewaard.
Attentie:

Het wordt aanbevolen de waarde van deze variabele alleen te wijzigen als u een ervaren gebruiker van Tekla Structures bent.

Deze variabele heeft geen effect op gedeelde modellen.