XS_DELETE_UNNECESSARY_INT_ARRAYS

2022
Tekla Structures

XS_​DELETE_​UNNECESSARY_​INT_​ARRAYS

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Snelheid en nauwkeurigheid

Stel in op TRUE om ook de int-arrays op te schonen wanneer u naar het menu Bestand gaat en op Controleer en repareer > Model repareren klikt.De standaardwaarde is FALSE.

Maak een reservekopie van het model voordat u deze variabele gebruikt.

Attentie:

Deze instelling verkleint de modelgrootte in bepaalde gevallen maar moet zorgvuldig worden gebruikt. Als u deze variabele hebt ingeschakeld en Database repareren uitvoert, worden alle niet meer gebruikte gehele getallen en dubbele arrays uit de database verwijderd.Als men getal-arrays in een nieuwe locatie in de database gaat gebruiken, moet men van deze functionaliteit op de hoogte zijn en deze bijwerken zodat die referenties kunnen worden gevonden en er geen informatie verloren raakt.