XS_DEFAULT_KEEP_ONLINE_LICENSE_CHECKBOX

2022
Tekla Structures

XS_DEFAULT_​KEEP​_ONLINE​_LICENSE​_CHECKBOX

Gebruik deze variabele om de standaardwaarde van het selectievakje Deze licentie voor dit apparaat reserveren in te stellen in het afsluitende bevestigingsbericht.

Deze variabele moet in een initialisatiebestand (.ini) worden ingesteld.

De standaardwaarde is TRUE. Hierbij blijft de licentie gereserveerd. Als deze variabele niet is ingesteld of is ingesteld op TRUE, wordt het selectievakje ingeschakeld als u een benoemde licentie gebruikt of als u hebt aangegeven de in de vorige Tekla Structures-sessie gereserveerde licentie te willen behouden.

Als u deze variabele instelt op FALSE, wordt het selectievakje Deze licentie voor dit apparaat reserveren nooit standaard ingeschakeld.

Opmerking: Nadat u de waarde van deze variabele hebt gewijzigd, moet de gebruiker zich afmelden en opnieuw aanmelden om de wijziging door te voeren.