XS_CS_CHAMFER_DIVIDE_ANGLE

2022
Tekla Structures

XS_​CS_​CHAMFER_​DIVIDE_​ANGLE

Categorie in dialoogvenster Variabelen: Snelheid en nauwkeurigheid

Gebruik deze variabele om de hoeken te wijzigen die een afwerking van een doorsnede verdelen. De standaardwaarde is 30.0 graden.

Opmerking:

Een erg kleine waarde veroorzaakt dat profielafrondingen niet zichtbaar zijn.

Het gebruik van deze variabele is van invloed op de rondingsradius voor onderdelen met een hoge nauwkeurigheid (bijvoorbeeld onderdelen in tekeningen en in DWG-export).

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Voorbeeld

XS_CS_CHAMFER_DIVIDE_ANGLE=10.0

Tip:

Wanneer u B-rep als exacte solids in de IFC-export wilt exporteren, moet u de variabele XS_EXPORT_BREP_AS_EXACT_SOLID instellen op TRUE. Als u vloeiendere randen naar de export wilt krijgen, stelt u XS_CS_CHAMFER_DIVIDE_ANGLE in op 10.