XS_CREATE_CONNECTION_WHEN_COPYING_DRAWING_VIEWS

Tekla Structures
2022
Tekla Structures

XS_​CREATE_​CONNECTION_​WHEN_​COPYING_​DRAWING_​VIEWS

Categorie

Tekeningeigenschappen

Stel deze variabele op TRUE in om gekopieerde vensters te koppelen aan de oorspronkelijke tekening. Dit betekent bijvoorbeeld dat wanneer u een tekening verwijdert waaruit u een venster hebt gekopieerd, het gekopieerde venster ook wordt verwijderd in Tekla Structures. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is rolspecifiek. Als het type SYSTEM(ROLE) in gebruik is, wordt de standaardwaarde gebruikt. Als het type MODEL(ROLE) of DRAWING(ROLE) in gebruik is, kunt u de waarde wijzigen. Deze is vervolgens voor alle gebruikers in het huidige model dezelfde.

Handige koppelingen

Raadpleeg voor meer informatie over het gebruik van XS_CREATE_CONNECTION_WHEN_COPYING_DRAWING_VIEWS het volgende ondersteuningsartikel in Tekla User Assistance: Wat doet de variabele van XS_ CREATE_CONNECTION_WHEN_COPYING_DRAWING_VIEWS?