XS_CREATE_ALSO_BIG_HTML_REPORT_PICTURES

2022
Tekla Structures

XS_​CREATE_​ALSO_​BIG_​HTML_​REPORT_​PICTURES

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Concrete Detailing

Stel deze variabele op TRUE in om een aanvullende reeks afbeeldingen te maken voor de rapportmap. De afbeeldingen zijn drie keer zo groot als de afbeeldingen in het HTML-rapport. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is gebruikerspecifiek en de instelling wordt in options.bin onder de gebruikersmap opgeslagen, bijvoorbeeld in C:\Users\<user>\AppData\Local\Trimble\Tekla Structures\<version>\UserSettings. Start Tekla Structures opnieuw om de nieuwe waarde in te schakelen.