XS_CONNECT_UPLOAD_MODEL_FOLDER

2022
Tekla Structures

XS_CONNECT_UPLOAD_MODEL_FOLDER

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Bestandslocaties

Gebruik deze variabele om een Trimble Connect-projectmap te definiëren waarin het huidige Tekla Structures-model als een alleen-lezen .tekla-referentiemodel wordt geüpload. Het .tekla-referentiemodel werkt als tegenhanger van het Tekla Structures-model in het gekoppelde Trimble Connect-project. Door het Tekla Structures-model als een .tekla-referentiemodel te uploaden, kunt u Taken en andere Trimble Connect-commando's met het model gebruiken.

Voer een pad in naar de map in het gekoppelde Trimble Connect-project waarin u het huidige Tekla Structures-model wilt uploaden. Het mappad is standaard Structural\Tekla models.

Als u werkt met een model dat met Tekla Model Sharing is gedeeld, gebruikt u de variabele XS_UPLOAD_SHARED_MODEL_TO_CONNECT om te definiëren wanneer het gedeelde model naar de Trimble Connect-projectmap wordt geüpload.