XS_COLLECT_MODEL_HISTORY

2022
Tekla Structures

XS_​COLLECT_​MODEL_​HISTORY

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Snelheid en nauwkeurigheid.

In Tekla Structures kunnen modelhistoriegegevens over verschillende objecten worden verzameld, bijvoorbeeld over onderdelen in het dialoogvenster met informatie over lijsten, wapeningsstaven, componenten in lijsten enzovoort. U kunt deze variabele op TRUE (standaard) instellen om de gegevens te verzamelen. Als u de modelhistorie niet wilt verzamelen, stelt u deze in op FALSE.