XS_CHECK_TRIANGLE_TEXT_SIZE

2022
Tekla Structures

XS_​CHECK_​TRIANGLE_​TEXT_​SIZE

Categorie in dialoogvenster Variabelen

Maatvoering

Stel deze variabele in op TRUE om de grootte van de driehoek aan te passen zodat tekst in de hoekmaatvoering past. De standaardwaarde is FALSE.

Deze variabele is modelspecifiek en de instelling wordt in de optiedatabase opgeslagen.

Als u de grootte van het hoeksymbool wilt definiëren, gebruikt u de variabele XS_ANGLE_DIMENSION_SYMBOL_SIZE_FACTOR.

Opmerking:

Met de variabele XS_ANGLE_DIMENSION_SYMBOL_SIZE_FACTOR wordt variabele XS_CHECK_TRIANGLE_TEXT_SIZE uitgeschakeld.

Raadpleeg ook

XS_​ANGLE_​DIMENSION_​SYMBOL_​SIZE_​FACTOR