XS_CALCULATE_POUR_UNITS_ON_SHARING

2022
Tekla Structures

XS_​CALCULATE_​POUR_​UNITS_​ON_​SHARING

Categorie: Multi-user

Als deze variabele op FALSE (wat de standaardwaarde is) is ingesteld, moet elke gebruiker het commando Storteenheden berekenen in zijn/haar lokale versie van het gedeelde model uitvoeren om de storteenheden bij te werken.

Als deze variabele op TRUE is ingesteld, worden stortobjecten automatisch berekend en zijn ze na het inlezen en wegschrijven in gedeelde model up-to-date.